Blank

TVSoest

Cabrio openluchttheater

Home

Fotogalerie

  

  Tom Jones?

Ladies’ Night

 Fragmenten

 Vuile Huigelaar

         75 jaar  Openluchttheater Cabrio

Op de dag van het jubileum, 31 augustus, werd het  kinderprogramma gepresenteerd door Clown Japie. Ennadien Blink met haar poppentheater en goochelaar Roby Brouwer traden op. Daarna een muzikale reis met: Nicolay on Sax, MC Dan Stezo en DJ Tobias Camman, ‘TapeThat & The HillBackHorns’, de Desperados en als slotconcert  Motownhead & George McCrae.

Burgemeester Dik onthult samen met voorzitter Jan Bakker een tastbaar en symbolisch object. Robbert Meederen praat met Berna Kousemaker over haar belangrijke rol bij de herinrichting van het theater, met José van Dalen de en onmisbare vrijwilligers en doet een oproep om id te worden van Cabrio.

Opening en

 onthulling

Over Cabrio

Poppentheater

Ennadien Blink

Clown Japie

en Goochelaar

    Roby

Nicolay, Dan

  Stezo &

 DJ Tobias

TapeThat &

The HillBack

   Horns

Desperados

 Motownhead

   deel 1

Motownhead & George McCrae

Muziek frag-

menten

IIn een avondvullende finaleshow schitterden de acht beste acts van Soest On Stage op het podium van Openluchttheater Cabrio. De Soest On Stage Band opende de show met een gevarieerde muziekmedley. Alle finalisten kregen vijf minuten het podium om de zaal hun zang-, dans-, muziek- of variété-act te presenteren. Naast de optredens van de winnende acts, gaf theatergroep Jeans in een prachtig lichtdecor een aantal performances.

De finalisten waren: Jasmijn Hendriks, Anne Roozeboom, Laura Overbeeke, Roos & Fee (Roos van 't Klooster en Felicia Koolhoven), Emmie Mbire en J.I.M.! en Ginger Ale (een muzikale act van Lisa Lammertink en Martijn Weber).

  

 Motownhead

   deel 2

 Motownhead

   deel 3

Opening finale

Soest on Stage

       Jasmijn

     Hendriks

        Anne

  Roozeboom

       Emmie

       Mbire

    Ginder Ale

    DJ NOL'L'

        Laura

  Overbeeke

   Roos & Fee

  

       Jeans

  fragmenten

        Foto's        

   Finaleshow 'Soest on Stage'

 Band on Stage

   Afsluiting

    De Prijzen

Wilma Thalen en Kino Haitsma tangoconcert

Wilma Thalen en Kino Haitsma spelen tango's van o.a. Astor Piazolla, Carlos Gardel, Charles Trenet en Kurt Weill. Kino Haitsma studeerde aan het Rotterdams Conservatorium. In 1989 behaalt hij cum laude zijn diploma's: Uitvoerend en docerend musicus. In datzelfde jaar werd hij onderscheiden met de Pall Mall Swing Award. Kino ontwikkelde zich tijdens en na zijn studie als een veelzijdig musicus. Hij maakt deel uit van de bands van Rick Devito en Hans Dulfer, hij werkt mee aan cd-opnames, produceert/componeert muziek voor onder anderen reclame, video- en dansproducties. Kino werkt als docent Toetsen Jazz & Pop aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten.Wilma Thalen studeerde aan het Utrechts Conservatorium. Vele reizen hebben geleid tot een grote kennis van het klassieke repertoire en daarnaast, vrijwel alle mogelijke muziekstijlen; van tango tot rock. De laatste jaren remplaceert zij voornamelijk bij de Nederlandse symfonie orkesten en geeft ze concerten met haar duo “Les Fameuses”. Daarnaast heeft zij medewerking verleend aan de opname van meer dan dertig pop, jazz en lichte muziek cd’s van onder meer Mathilde Santing, Angela Groothuizen, Robert Long, Frits Lambrechts, Laurens van Rooijen en Ernst Daniël Smid. Verder doet ze al jarenlang studio, film, radio en televisie werk o.a de leader van Nova.

  

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

Uitstapje naar

de wals

 Ik hou van

Holland

  Dansers in

 de hoofdrol

 Tango slow

 Speciaal voor

de kinderen

 Autumn

leaves

  Kurt Weil        

        Foto's

 Fragmenten

 Milonga del Angel

Contact